Over Michel

Mijn naam is Michel van Geel en al sinds 2006 werkzaam bij QNP. Destijds ben ik begonnen in de techniek en heb ik voor vele klanten systeembeheer en diverse projecten uitgevoerd.

Inmiddels ben ik als projectcoördinator verantwoordelijk voor het begeleiden van ICT migraties voor bijvoorbeeld zorginstellingen en bedrijven. Dit kunnen projecten zijn voor conventionele serveromgevingen, maar steeds vaker houd ik me bezig met transities naar de public cloud (Office365 / Sharepoint / Azure).

Het leuke van mijn rol als projectcoördinator is dat je een project begint met een ontwerp en het samenstellen van het projectteam en vervolgens gezamenlijk naar een eindresultaat toe werkt. Mensen een betrouwbare en solide dagelijkse werkomgeving bieden is daarbij altijd het belangrijkste doel. Het feit dat we als QNP actief zijn in vele bedrijfstakken en organisaties (van zorginstelling tot productiebedrijf) maakt mijn werk super afwisselend en uitdagend.

Tot slot

In de jaren dat ik voor QNP werk, heb ik het bedrijf zien uitgroeien tot een professionele organisatie waar het erg prettig werken is en waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Er worden regelmatig teamsessies gepland waarin onderling kennis wordt gedeeld en onderwerpen op het gebied van ICT worden besproken. Er worden dan ervaringen uitgewisseld. Wat er goed gaat en wat er nog beter kan binnen het bedrijf. Je persoonlijke mening is hierbij van belang en die wordt ook echt gehoord.

Ik leer nog steeds elke dag en zie het als een verrijking deel uit te mogen maken van het QNP team!

Meer verhalen van collega's

gidion tunders qnp
"Er loopt altijd een collega rond die graag kennis met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! "
- Gidion Tunders
Service Manager
angelavanloenhout
"De diversiteit aan werkzaamheden en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan​."
- Angela van Loenhout
Marketing & Communicatie
marcosnip
"Ik vind het erg prettig dat mijn mening en overtuigingen serieus worden genomen"
- Marco Snip
Teamleider Sales

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen