Over Andrew

Toen ik voor het eerst bij vrienden en familie de commodore 64 in actie zag wist ik al snel dat ik iets met computers wou gaan doen. Informatie opslaan op floppy’s en cassettebandjes! Mega interessant vond ik dat! Op latere leeftijd hielp ik mensen graag met hun computerproblemen. Mijn interesse in IT en het helpen van mensen bleek een gouden combinatie. QNP was nog maar klein toen ik daar mijn stage begon in 1997. Ik mocht al snel klanten helpen en werd voor van alles ingezet. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd, zowel over de cultuur in Zundert en omstreken als van de IT diversiteit bij de klanten van QNP. Van boomkweker tot supermarkt, van administratiekantoor tot bouwbedrijf – iedereen had andere wensen en problemen, maar ze hadden allemaal wel 1 ding gemeen: iedereen wil goede service en advies bij ICT. Dat is dan ook de kracht van QNP: een goed team dat voor je klaar staat, een team dat net een stapje verder gaat, een team dat elke dag 100% gaat voor een tevreden klant.

Tot slot

Nog steeds ga ik met veel plezier naar mijn werk. Veel trouwe klanten van toen mag ik nog steeds helpen met hun dagelijkse computervraagstukken. Maar ook de nieuwe klanten die we hebben aangetrokken toen we in Breda kwamen geven me veel uitdaging en energie. Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen.

Het is onnodig te zeggen dat er veel is veranderd sinds de commodore 64, maar mijn interesse en enthousiasme voor het helpen van mensen is hetzelfde gebleven.

Meer verhalen van collega's

erwinvandenluitgaarden
"Het mooiste aan mijn functie is dat ik betrokken kan zijn bij de hele keten van een project!"
- Erwin van den Luitgaarden
IT Consultant
erikvissers
"Bij QNP heerst een informele werksfeer, waar naast het harde werken ook tijd is voor gezelligheid!"
- Erik Vissers
Project Engineer
marcosnip
"Ik vind het erg prettig dat mijn mening en overtuigingen serieus worden genomen"
- Marco Snip
Teamleider Sales

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen