Over Marco

Hoi, mijn naam is Marco Snip en ik ben sinds 2014 werkzaam bij QNP. Ik ben als accountmanager begonnen en inmiddels ben ik Teamleider Sales. Ik ben (mede)verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantrelaties en het zorgen voor de juiste oplossingen bij de dagelijks voorkomende vraagstellingen. Door mijn voornamelijk technische achtergrond kan ik tijdens de afspraken al veel weetjes kwijt in mijn verhaal. Het leuke aan werken bij QNP is dat elke dag anders is. Is het niet qua werkzaamheden dan is het wel qua klantorganisatie omdat ons klantenportfolio zich niet focust op één branche.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool om mijn gedachten te legen en de focus aan te scherpen. Daarnaast ben ik ook met regelmaat bij vrienden en familie te vinden om leuke activiteiten te ondernemen of een hapje (en drankje) ergens te doen.

QNP is voor mij een geweldige organisatie waar ik tot op heden altijd geholpen ben bij mijn verbeterpunten en individueel gecoacht wordt. Daarnaast vind ik het erg prettig dat mijn mening en overtuigingen serieus worden genomen, wat mij het gevoel geeft dat ik echt iets kan bijdragen aan de groei van de organisatie. Om die redenen zou ik QNP ook absoluut als werkgever aanraden!

Tot slot

Tot slot wil ik meegeven dat het niet alleen maar serieus werken en leerzaam is. Een aantal collega’s vormen het PV-bestuur en zijn verantwoordelijk voor het organiseren van leuke uitjes en activiteiten samen. Alle collega’s zijn lid van de PV wat zorgt voor leuk dynamiek! Daarnaast probeer ik elk kwartaal een avondje te organiseren waarbij we met een grote groep collega’s wat gaan eten en drinken in de stad. Erg leuk en de opkomst wordt steeds groter!

Meer verhalen van collega's

andrewbenton.png
"Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen"
- Andrew Benton
Netwerk Engineer
erwinvandenluitgaarden.png
"Het mooiste aan mijn functie is dat ik betrokken kan zijn bij de hele keten van een project!"
- Erwin van den Luitgaarden
IT Consultant
erikvissers.png
"Bij QNP heerst een informele werksfeer, waar naast het harde werken ook tijd is voor gezelligheid!"
- Erik Vissers
Project Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike-raaijmakers-contact.png

Meike Raaijmakers

Medewerker Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen