Over Marco

Hoi, mijn naam is Marco Snip en ik ben sinds 2014 werkzaam bij QNP. Ik ben als accountmanager begonnen en inmiddels ben ik Teamleider Sales. Ik ben (mede)verantwoordelijk voor het onderhouden van de klantrelaties en het zorgen voor de juiste oplossingen bij de dagelijks voorkomende vraagstellingen. Door mijn voornamelijk technische achtergrond kan ik tijdens de afspraken al veel weetjes kwijt in mijn verhaal. Het leuke aan werken bij QNP is dat elke dag anders is. Is het niet qua werkzaamheden dan is het wel qua klantorganisatie omdat ons klantenportfolio zich niet focust op één branche.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool om mijn gedachten te legen en de focus aan te scherpen. Daarnaast ben ik ook met regelmaat bij vrienden en familie te vinden om leuke activiteiten te ondernemen of een hapje (en drankje) ergens te doen.

QNP is voor mij een geweldige organisatie waar ik tot op heden altijd geholpen ben bij mijn verbeterpunten en individueel gecoacht wordt. Daarnaast vind ik het erg prettig dat mijn mening en overtuigingen serieus worden genomen, wat mij het gevoel geeft dat ik echt iets kan bijdragen aan de groei van de organisatie. Om die redenen zou ik QNP ook absoluut als werkgever aanraden!

Tot slot

Tot slot wil ik meegeven dat het niet alleen maar serieus werken en leerzaam is. Een aantal collega’s vormen het PV-bestuur en zijn verantwoordelijk voor het organiseren van leuke uitjes en activiteiten samen. Alle collega’s zijn lid van de PV wat zorgt voor leuk dynamiek! Daarnaast probeer ik elk kwartaal een avondje te organiseren waarbij we met een grote groep collega’s wat gaan eten en drinken in de stad. Erg leuk en de opkomst wordt steeds groter!

Meer verhalen van collega's

dennisverdult accountmanager(2)
"QNP heeft een positieve werksfeer waar vrijheid, ondersteuning en plezier samenkomen."
- Dennis Verdult
Accountmanager
gidion tunders qnp
"Er loopt altijd een collega rond die graag kennis met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! "
- Gidion Tunders
Service Manager
michelvangeel
"Het feit dat we als QNP actief zijn in vele bedrijfstakken en organisaties maakt mijn werk super afwisselend en uitdagend"
- Michel van Geel
Project Coördinator

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen