Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een leuke werkgever in de ICT-branche? Vind je kwaliteit en ontwikkeling belangrijk? Dan ben je bij QNP aan het juiste adres. Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen op je te wachten, op welke afdeling je ook werkt; iedere dag is anders. Onze kwaliteit wordt geleverd door onze werknemers, vakkundig en communicatief sterk in combinatie met de beste producten. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en diensten en vertalen ieder vraagstuk door naar een passende oplossing. 

QNP staat sinds 1990 voor topkwaliteit op ICT-gebied. Begonnen met enkele medewerkers in Zundert en gegroeid tot een mooi bedrijf met zo’n zestig professionals in Breda. Je bent direct een belangrijke factor binnen het team en je wordt direct onderdeel van de 'QNP-familie'. Pas jij binnen ons gezellige team, in ons moderne pand in Breda-West en ben je op zoek naar een afwisselende baan in Breda? Solliciteer dan direct! Bekijk hier opstaande vacatures.

2447 26025752 1859599844082697 1080750889264602258 o

Samen voor meer dan IT

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en diensten en vertalen ieder vraagstuk door naar een passende oplossing. Zowel intern als extern werken wij volgens onze vertrouwde werkwijze en patronen. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die de klant gewend is. Daarbij staat het vraagstuk van de klant altijd centraal. Je hoeft maar te bellen en wij gaan aan de slag. Wij zijn graag verbonden met de klant, luisteren naar de wensen en realiseren samen strategische IT-oplossingen die passen bij de vraag van de klant. Samen gaan we voor meer dan IT en helpen klanten zorgeloos vooruit.

fotodoorsnedepandqnp

Goed beveiligd

Veiligheid staat bij QNP hoog in het vaandel, zowel intern als extern. In samenwerking met QNP ben je er als klant van verzekerd dat je data en IT-netwerk goed beveiligd is, in een veilige service omgeving. Daarnaast creëren we voor onze werknemers een veilige en aangename werksfeer op de werkvloer. De werksfeer op de werkvloer staat daarbij centraal. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers voor langere tijd werkzaam zijn bij QNP.

Tijd voor ontspanning

Elke week sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel met lekkere snacks! Naast het werk plannen we regelmatig activiteiten en teamuitjes in. Zo hebben we om de 5 jaar ons jubileumjaar en plannen we een weekendje weg. Zo zijn we al een keer in Brugge, Maastricht, Gent en Ameland geweest. Daarnaast heeft QNP een hele leuke personeelsvereniging die zorgt voor gezellige teamuitjes!

Ook de vitaliteit van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij vanuit het bedrijf fitnessabonnementen aan bij twee clubs en kun je profiteren van een flinke korting. Ook doen wij graag mee aan sportieve activiteiten zoals het bedrijven Beach Volleybaltoernooi, Singelloop en meer.

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.