Over Wesley

Mijn naam is Wesley van Mourik en sinds januari 2019 werkzaam bij QNP. Destijds ben ik begonnen als Service Engineer en later dat jaar doorgegroeid naar System Engineer. Waar ik mij voornamelijk mee bezig houd is beheren en onderhouden van de omgevingen bij onze klanten. Dit kan een Office 365 omgeving zijn waar de klant op werkt, een serveromgeving op locatie of een remote desktop omgeving bij ons in het datacenter. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden bij klanten ben ik regelmatig betrokken bij nieuwe implementaties of projecten. Door de mix van beheer en projecten blijft het werk variërend en uitdagend.

Door de diversiteit aan klanten is geen dag hetzelfde bij QNP. De ene dag sta je tussen de machines in een productiehal om een werkplek op te leveren en de andere dag ben je op kantoor van bedrijf met kantoorartikelen waar het netwerk onderhouden moet worden. QNP kijkt naar je capaciteiten en waar jouw interesses liggen en zorgt op die manier dat je bij een klant komt waar je past. Naast je dagelijkse werkzaamheden heb je binnen QNP altijd genoeg ruimte om jezelf door te ontwikkelen. Mocht je jezelf willen verdiepen in een bepaald vakgebied dan is daar altijd alle tijd en ruimte voor.   

Tot slot

Ik ben trots om te mogen zeggen dat ik voor QNP werk. Het is een bedrijf waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. Daarnaast heerst er een informele werksfeer en ben je vrij in je dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk wel binnen de lijnen van QNP maar je kan daar je eigen invulling aan geven. Het team QNP voelt als een vriendenteam, net zoals bij de voetbal. Dit allemaal maakt QNP een uniek bedrijf, iets wat je maar zelden ziet.

Meer verhalen van collega's

daniliggendontwerpingezoomd
"QNP zorgt ervoor dat ik mijzelf optimaal kan ontwikkelen. IT blijft groeien, QNP doet hier zeker aan mee."
- Dani Ivanek
Servicedesk Engineer
meikeaanbureau
"Het manusje-van-alles zijn maakt mijn werk zo leuk. Ik krijg daarnaast veel vrijheid om mijn creatieve kant en ideeën te laten zien."
- Meike Raaijmakers
Medewerker HR/Officemanagement
robv
"Wanneer ik tegen een vraagstuk aanloop waar ik zelf niet uitkom, kan ik altijd rekenen op de ondersteuning van mijn collega's."
- Rob Vrolijk
Service Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen