Over Erwin

Mijn naam is Erwin van den Luitgaarden en ik ben sinds mei 2019 als Project Engineer werkzaam bij QNP en verantwoordelijk voor de begeleiding en oplevering van IT projecten. Omdat QNP verschillende type klanten heeft is ook hierbij elk project verschillend. Bij de ene klant ligt de focus op een Cloud of On-Prem Server omgeving waarbij de andere klant juist (deels) afscheid neemt van de serveromgeving en een migratietraject naar Office 365 met SharePoint en Microsoft Teams ingaat.

Buiten het projectwerk dat ik doe, vervul ik consultancy en pre-sales werkzaamheden binnen QNP, iets waar ik enorm veel plezier uithaal! Mijn pre-sales werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van de IT omgeving door middel van een bezoek op locatie en door gesprekken met de klant te voeren. Aan de hand van dit bezoek wordt een rapport opgesteld waaruit een advies volgt die ik overdraag aan de accountmanager van de desbetreffende klant of prospect.

Wanneer de klant er voor kiest om samen met QNP een migratie naar Office 365 in gang te zetten, is het belangrijk dat de klant hier de juiste keuzes in maakt. Wanneer je bijvoorbeeld je e-mail en data onderbrengt in Office 365 vereist dat immers een hele andere werkwijze en nog belangrijker een andere manier van beveiliging. Om de klant hier duidelijkheid in te verschaffen en om hier samen met de klant belangrijke ontwerp keuzes in te maken begeleid ik de klanten hierbij, onder andere door middel van het geven van een workshop over een bepaald onderwerp. Denk hierbij aan Office 365, SharePoint, Microsoft Teams of Security.

Het mooiste aan mijn functie is dat ik betrokken kan zijn bij de hele keten van een project. Van de inventarisatie, naar het ontwerp en advies tot aan de oplevering.

Tot slot

QNP is een bedrijf dat je nooit zal remmen in je ontwikkeling en je de vrijheid geeft om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Ook al is QNP een zeer professioneel bedrijf dat zich voor de volle 100% inzet voor zijn klanten, is er genoeg ruimte voor plezier met je collega’s en is er een prettige en informele sfeer.

Meer verhalen van collega's

andrewbenton
"Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen"
- Andrew Benton
Netwerk Engineer
richardvroegop
"Het fijne bij QNP is dat ik bij iedereen wel terecht kan met een vraagstuk"
- Richard Vroegop
Servicedesk Engineer
gidion tunders qnp
"Er loopt altijd een collega rond die graag kennis met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! "
- Gidion Tunders
System Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen