Over Dani

Mijn naam is Dani Ivanek, ik ben 21 jaar en werk inmiddels 3 jaar bij QNP als Servicedesk Engineer.
Ik ben hier begonnen met stage en merkte meteen dat ik in een leuk bedrijf terecht ben gekomen. Ik werd opgevangen alsof ik al jaren een van hen was.
QNP straalt een bepaald warm/familiair gevoel uit waardoor je je meteen thuis voelt.

De diversiteit in werkzaamheden zorgt ervoor dat wij continu bezig zijn. De ene keer ben je bezig met een internetstoring of een telefoniestoring, de andere keer met een printprobleem. Door zulke uitdagingen ben je continu bezig met je eigen ontwikkeling. Dit maakt het werk extra leuk.
Als je een keer iets niet weet of je komt ergens niet meer aan uit, zijn er genoeg collega’s die graag ondersteuning bieden. Zo heeft elke afdeling binnen QNP een bijdrage aan de werkzaamheden die je doet. Dit soort interactie met collega’s, is voor mij een reden waarom ik na mijn stage ben gebleven bij QNP.

Tot slot

QNP zorgt ervoor dat ik mijzelf optimaal kan ontwikkelen. Zij bieden mogelijkheden om certificeringen te behalen en trainingen te volgen. IT blijft groeien, QNP doet hier zeker aan mee.

Meer verhalen van collega's

gidion tunders qnp
"Er loopt altijd een collega rond die graag kennis met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! "
- Gidion Tunders
System Engineer
michelvangeel
"Het feit dat we als QNP actief zijn in vele bedrijfstakken en organisaties maakt mijn werk super afwisselend en uitdagend"
- Michel van Geel
Project Coördinator
meikeaanbureau
"Het manusje-van-alles zijn maakt mijn werk zo leuk. Ik krijg daarnaast veel vrijheid om mijn creatieve kant en ideeën te laten zien."
- Meike Raaijmakers
Medewerker HR/Officemanagement

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen