Over Luuk

Mijn naam is Luuk Titulaer en ik ben sinds 1 oktober 2022 als IT Consultant werkzaam bij QNP en onder andere verantwoordelijk voor oplevering van Moderne werkplek projecten en het uitvoeren van consultancy en pre-sales werkzaamheden met betrekking tot de Microsoft 365 omgeving.

De diversiteit van de soort klanten van QNP is erg groot, hierdoor zal geen enkel project of opdracht hetzelfde zijn. Dit zorgt ervoor dat ik mijn kennis en ervaring elke keer weer op een andere manier kan inzetten en ontwikkelen. De projecten beginnen vaak met een workshop over onderwerpen zoals Microsoft 365, SharePoint, Microsoft Teams en security. Tijdens deze workshop adviseer en help ik klanten in het maken van belangrijke ontwerpkeuzes. De manier waarop e-mail en data worden ondergebracht vereist namelijk een andere werkwijze en beveiligingsbenadering.

Het leuke aan mijn rol/functie vind ik, dat ik de eindgebruikers kan helpen met het optimaliseren van hun werkplek/werkprocessen, door het gebruik van de verschillende onderdelen binnen de Microsoft 365 omgeving.

Tot slot

Bij QNP staat ontwikkeling hoog in het vaandel en daar wordt dan ook alle ruimte voor gegeven! Je kunt jezelf specialiseren binnen je eigen kennisgebied, of je kan er voor kiezen om juist kennis en ervaring op te doen in een onderdeel waar je nog niet zoveel van weet. Naast dat QNP een professioneel een bedrijf is, hangt er een leuke werksfeer en zijn de vrijdagmiddagborrels altijd gezellig!

Meer verhalen van collega's

wesley4
"Het team QNP voelt als een vriendenteam, net zoals bij de voetbal. Dit allemaal maakt QNP een uniek bedrijf, iets wat je maar zelden ziet."
- Wesley van Mourik
System Engineer
gidion tunders qnp
"Er loopt altijd een collega rond die graag kennis met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! "
- Gidion Tunders
System Engineer
richardvroegop
"Het fijne bij QNP is dat ik bij iedereen wel terecht kan met een vraagstuk"
- Richard Vroegop
Servicedesk Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen