Over Angela

Mijn naam is Angela van Loenhout. Ik werk sinds mei 2006 bij QNP. Destijds begonnen in Zundert als Commercieel medewerkster binnendienst en inmiddels werkzaam als medewerker Marketing & Communicatie.

Wat ik bij QNP doe? Voornamelijk werkzaamheden op gebied van communicatie en marketing en daarnaast houd ik me ook bezig met aftersales- en facilitaire zaken. Tevens ondersteun ik de rol als gastvrouw en spreek ik meldteksten in voor telefooncentrales van relaties. Kortom een afwisselende baan. Dat is juist zo leuk. De diversiteit aan werkzaamheden, contact met onze relaties, leuke collega’s en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan.

In de afgelopen jaren heb ik de groei van QNP meegemaakt. Van 1 naar 2 en later naar het 3e pand in Zundert. QNP groeit nog steeds! Eind 2017 zijn we verhuisd naar het Rithmeesterpark in Breda en kan ik zeggen dat ik trots ben dat ik in dit mooie moderne pand mag werken. Strak, modern, transparant maar ook warm en sfeervol. Een fijne werkplek!

Tot slot

Naast werken is er zeker ook tijd voor ontspanning! We hebben de vrijdagmiddagborrel, personeelsuitjes, georganiseerd door onze PV en we organiseren gezellige (online) avondjes. Bij ons team geldt: collegialiteit en gezelligheid! Dit alles zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!

Meer verhalen van collega's

marcosnip
"Ik vind het erg prettig dat mijn mening en overtuigingen serieus worden genomen"
- Marco Snip
Teamleider Sales
andrewbenton
"Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen"
- Andrew Benton
Netwerk Engineer
daniliggendontwerpingezoomd
"QNP zorgt ervoor dat ik mijzelf optimaal kan ontwikkelen. IT blijft groeien, QNP doet hier zeker aan mee."
- Dani Ivanek
Servicedesk Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen