Over Erik

Mijn naam is Erik Vissers. Ik ben als stagiair bij QNP begonnen toen ik 17 jaar was. Op het moment dat mijn BBL stageperiode voorbij was heb ik de kans gekregen om te blijven werken als Service Engineer, het startschot van mijn carrière.

Door de kansen die ik heb gekregen met beide handen aan te grijpen ben ik door de jaren heen gegroeid van Service Engineer naar Netwerk Engineer en uiteindelijk opgeklommen tot Project Engineer. Het is fijn dat ik altijd ruim voldoende uitdaging vind om mijzelf te ontwikkelen en de kennis binnen QNP verder uit te dragen richting andere collega’s waardoor ons team zich voortdurend blijft ontwikkelen. Ook door samen kennis te delen in de vorm van technische sessies worden we een steeds hechter team. We blijven leren van elkaar.

Tot slot

Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel mag uitmaken van dit mooie gezonde bedrijf. QNP is een warme organisatie. We hebben een groep fijne collega’s en we werken ook nog eens vanuit een mooi modern pand met alle faciliteiten die je maar nodig hebt. Ik kan dus echt wel zeggen dat ik met veel plezier bij QNP werk.

Meer verhalen van collega's

andrewbenton.png
"Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen"
- Andrew Benton
Netwerk Engineer
michelvangeel.png
"Het feit dat we als QNP actief zijn in vele bedrijfstakken en organisaties maakt mijn werk super afwisselend en uitdagend"
- Michel van Geel
Project Coördinator
erwinvandenluitgaarden.png
"Het mooiste aan mijn functie is dat ik betrokken kan zijn bij de hele keten van een project!"
- Erwin van den Luitgaarden
IT Consultant

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike-raaijmakers-contact.png

Meike Raaijmakers

Medewerker Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen