Over Erik

Mijn naam is Erik Vissers. Ik ben als stagiair bij QNP begonnen toen ik 17 jaar was. Op het moment dat mijn BBL stageperiode voorbij was heb ik de kans gekregen om te blijven werken als Service Engineer, het startschot van mijn carrière.

Door de kansen die ik heb gekregen met beide handen aan te grijpen ben ik door de jaren heen gegroeid van Service Engineer naar Netwerk Engineer en uiteindelijk opgeklommen tot Project Engineer. Het is fijn dat ik altijd ruim voldoende uitdaging vind om mijzelf te ontwikkelen en de kennis binnen QNP verder uit te dragen richting andere collega’s waardoor ons team zich voortdurend blijft ontwikkelen. Ook door samen kennis te delen in de vorm van technische sessies worden we een steeds hechter team. We blijven leren van elkaar.

Tot slot

Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel mag uitmaken van dit mooie gezonde bedrijf. QNP is een warme organisatie. We hebben een groep fijne collega’s en we werken ook nog eens vanuit een mooi modern pand met alle faciliteiten die je maar nodig hebt. Ik kan dus echt wel zeggen dat ik met veel plezier bij QNP werk.

Meer verhalen van collega's

joeygodrie
"Mijn dag is altijd anders en die diversiteit maakt het zo leuk bij QNP!"
- Joey Godrie
System Engineer
luuktitulaeritconsultant
"Het leuke aan mijn functie vind ik, dat ik de eindgebruikers kan helpen met het optimaliseren van hun werkplek/werkprocessen."
- Luuk Titulaer
IT Consultant
angelavanloenhout
"De diversiteit aan werkzaamheden en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan​."
- Angela van Loenhout
Marketing & Communicatie

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen