Over Gidion

Mijn naam is Gidion Tunders, en sinds 2021 werkzaam bij QNP in de functie Service Engineer. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen.

Een dag bij QNP is bijna nooit hetzelfde. Een blik in mijn agenda laat ook in 1 klap de diversiteit in werkzaamheden zien die van je wordt verwacht en die QNP kan bieden richting haar klanten. Dat zorgt ervoor dat elke dag weer nieuwe uitdagingen kan brengen van de metaalhandelaar op de hoek tot grote zorginstellingen met honderden gebruikers.

Omdat iedereen zijn eigen krachten heeft binnen het QNP-team, en dat ook gerespecteerd wordt, is het ook geen ramp als je bepaalde kennis niet of minder bezit. Het vangnet aan collega’s is zo groot dat er altijd wel een collega rondloopt binnen QNP die deze kennis graag met je wilt delen en dat maakt het werken ook leuk! Alle collega’s bij elkaar, zowel binnen als buiten, zorgen ervoor dat QNP haar diensten zo optimaal kan aanbieden, leveren en onderhouden.

Tot slot

QNP biedt mij de mogelijkheden om mijzelf beter te ontwikkelen, maar dat moet ook wel vanuit jezelf komen. Er wordt van iedereen een actieve houding verwacht om jezelf en zo ook het team om je heen beter te maken en de klanten van QNP optimaal te voorzien van IT diensten.

Eigenlijk had ik de stap naar een IT dienstverlener zoals QNP veel eerder moeten maken!

Meer verhalen van collega's

angelavanloenhout
"De diversiteit aan werkzaamheden en iedere dag nieuwe uitdagingen, maken het voor mij de meest ideale baan​."
- Angela van Loenhout
Marketing & Communicatie
meikeaanbureau
"Het manusje-van-alles zijn maakt mijn werk zo leuk. Ik krijg daarnaast veel vrijheid om mijn creatieve kant en ideeën te laten zien."
- Meike Raaijmakers
Medewerker HR/Officemanagement
luuktitulaeritconsultant
"Het leuke aan mijn functie vind ik, dat ik de eindgebruikers kan helpen met het optimaliseren van hun werkplek/werkprocessen."
- Luuk Titulaer
IT Consultant

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike raaijmakers contact

Meike Raaijmakers

Medewerker HR/Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen