Over Joey

Mijn naam is Joey Godrie, en sinds 2012 werkzaam bij QNP. Mijn functie binnen QNP is Service Engineer. Dit is een zeer veelzijdige functie. De ene dag ondersteun ik bij complexe opleveringen met een Infrastructuur Engineer, de andere dag leg ik diverse eindgebruikers wat de consequenties zijn als je bijvoorbeeld een makkelijk wachtwoord gebruikt. Mijn dag is altijd anders en die diversiteit maakt het ook zo leuk binnen QNP!

Hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet is, vanwege de diversiteit, dan ook wat lastig te beschrijven. Zo kan het zijn dat ik de eerste uren mijn collega’s aan de servicedesk ondersteun bij het assisteren van eindgebruikers. Twee uur later zou ik onsite kunnen staan bij een klant in de productiehal om nieuwe switches met onderlinge glasverbindingen te configureren. Aan het eind installeer ik bij weer een andere klant een nieuw camerasysteem. Uiteraard is dit maar een kleine greep uit mijn werkzaamheden, maar het geeft wellicht een duidelijk beeld van een ‘normaal’ ochtendje bij QNP.  Zoals te lezen is, is het dus heel divers en wordt er op alle fronten beroep gedaan op je kwaliteit en competenties.

QNP is voor mij speciaal vanwege het feit dat het allemaal begon op de voetbalclub die ook voor mij speciaal is, Moerse Boys. Henry de Bruijn (directeur) sprak mij aan in de kantine of ik zin had om te komen werken bij QNP. Zeven jaar later en een verhuizing van Zundert naar Breda verder, ben ik nog steeds gelukkig binnen QNP. QNP zou ik zeker aanraden voor dames en heren die zich willen ontwikkelen in een team dat niet alleen collega’s zijn, maar in mijn ogen ook gewoon vrienden zijn. Zo kan je tegen iedereen een dolletje maken van tijd tot tijd, maar je kan elkaar ook opbouwende kritiek geven wanneer dit nodig is.

Tot slot

Aangezien ik het belangrijk vind dat je plezier en professionaliteit moet kunnen combineren, ben je bij QNP aan het juiste adres! Het allerleukste uitje was dat we samen met partners naar Gent gingen, veel gezelligheid, plezier en vertier. Ook onderling organiseren we altijd nog gezellige stapavondjes en ook met de nodige hapjes en drankjes ;-). Mocht je interesse hebben om te komen werken bij QNP, aarzel niet om contact op te nemen!

Meer verhalen van collega's

andrewbenton.png
"Mijn collega’s kunnen op mij rekenen en ik op hun. Je staat er nooit alleen voor en dat geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen"
- Andrew Benton
Netwerk Engineer
erwinvandenluitgaarden.png
"Het mooiste aan mijn functie is dat ik betrokken kan zijn bij de hele keten van een project!"
- Erwin van den Luitgaarden
IT Consultant
richardvroegop.png
"Het fijne bij QNP is dat ik bij iedereen wel terecht kan bij een vraagstuk"
- Richard Vroegop
Servicedesk Engineer

Interesse?

Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

meike-raaijmakers-contact.png

Meike Raaijmakers

Medewerker Officemanagement

076 597 50 00 werkenbij@qnp.nl Contact opnemen